Natuurlijk pak je jouw koffer in zoals je voor een gewone vakantie zou doen. Wat je allemaal precies mee moet nemen hangt natuurlijk van jullie bestemming af, maar vergeet sowieso alle standaardspullen niet, zoals de oplader voor je telefoon, je paspoort, medicijnen, pleisters, maar ook tandpasta, zonnebrand en anti-insectenmiddel. We geven je hier wat extra tips van spullen die je echt niet mag vergeten als je op honeymoon gaat in het najaar!

Kleding

Uiteraard heb je kleding nodig om te dragen. Zorg dat je wat comfortabele kleding bij hebt om lekker te relaxen, wat chique kleding om romantisch uit eten te gaan. En afhankelijk van waar jullie huwelijksreis heen gaat, is sportieve kleding of juist zwemkleding onmisbaar. Ook als je geen tropische bestemming hebt kan zwemkleding van pas komen voor een dagje wellness bijvoorbeeld. Daarnaast heb je natuurlijk ook lingerie nodig, niet alleen om er sexy uit te zien, maar ook om goede ondersteuning te hebben bij alles wat jullie gaan doen. Een Hema BH is er in vele exemplaren van basics tot BH’s met kant. Zorg dat je op huwelijksreis ook verschillende BH's bij je hebt zodat je voor elke activiteit een BH hebt die lekker zit. Speciaal voor huwelijksreizen in het najaar is het advies om ook een lichtgewicht windjack en/of een trui mee te nemen. Ook als je naar een warme bestemming gaat is dit handig voor koudere plekken als je vertrekt uit een druilerig Nederland of als je in transit bent.

Plaid

Een plaid is enorm veelzijdig en komt altijd van pas. Het begint al in het vliegtuig waar het door de luchtstroom soms erg koud kan zijn. Met een dekentje over je heen blijf je lekker warm. Ook ideaal voor wat koudere avonden op je bestemming. Heerlijk romantisch samen onder een dekentje van de zonsondergang genieten. Maar je kunt een plaid ook gebruiken voor een romantische picknick. En als je hem een tijdlang niet nodig hebt op je trip, dan is een plaid ook handig als ‘divider' voor spullen in je koffer.

Leesvoer

Tijdens jullie huwelijksreis zal er ook af en toe tijd zijn om even te ontspannen. Een goed boek of tijdschrift komt dan goed van pas. Leuk om elkaar mee te verrassen als klein cadeautje aan het begin van de honeymoon. Ideaal voor als je lekker aan het strand ligt of als je partner in de douche zit. Je kunt er trouwens ook goed de tijd op het vliegveld mee doorkomen. Of neem een set kaarten mee en speel spelletjes om de wachttijd door te komen.

Voorbereiding

Om echt te ontspannen en van elkaar te genieten is het goed om van tevoren te bedenken wat jullie willen gaan doen en ook dingen vast te leggen. Zo kun je op de huwelijksreis echt van elkaar genieten zonder nog van alles te moeten gaan regelen. Dat heb je immers al genoeg gedaan voor de bruiloft. En zo weet je ook zeker dat je alles bij hebt wat je nodig hebt op je honeymoon.