Ben je nog op zoek naar een unieke bestemming voor je huwelijksreis? Kies dan voor een vakantie naar Nieuw-Zeeland, een voor velen onontdekte parel. Het is de ultieme vakantiebestemming voor zowel natuur- als avontuurliefhebbers. Door bewust voor een georganiseerde rondreis door Nieuw-Zeeland te kiezen, heb je zelf geen omkijken naar het boeken hiervan. De bruiloft zelf vergt immers al genoeg van je tijd! Nieuw-Zeeland biedt je een breed scala aan mysterieuze fjorden, tal van vulkanen en fraaie gletsjers. Ook voor het regenwoud en een heel divers heuvellandschap kun je hier terecht. Tijdens de huwelijksreis zal je zeer gastvrij ontvangen worden op de verschillende plekken in Nieuw-Zeeland; de bevolking staat er bekend om. 

Tipboek je vlucht naar Nieuw-Zeeland in de lente of herfst. Wanneer het hier koud en guur is, biedt Nieuw-Zeeland relatief hoge temperaturen en droog weer. Ideaal om de natuur er te verkennen! 

Mooiste steden van Nieuw-Zeeland

Naast de brede diversiteit aan natuur, heeft Nieuw-Zeeland je enkele fraaie steden te bieden. Breng bijvoorbeeld een bezoek aan Auckland, wat voor veel reizigers het startpunt is van hun trip. Plan jij je huwelijksreis in het voorjaar? Vergeet in dat geval niet een bezoek te brengen aan het Pasifika Festival, wat hier in maart georganiseerd wordt. De drukte van de stad ontvlucht je tijdens een bezoek aan één van de vrij ruige, maar prachtige stranden net buiten de stad. 

Niet alleen Auckland is een bezoekje waard tijdens je huwelijksreis. Bezoek ook Queenstown, één van de meest levendige steden van Nieuw-Zeeland. Queenstown is gelegen op het zuidereiland. De stad staat bekend om het avontuur wat het haar gasten biedt. Niet voor niets wordt Queenstown ook wel de bakermat van het bungeejumpen genoemd. Waag jij de sprong? 

Subtropische eilanden van Bay of Islands

Na het bezoeken van één of meerdere steden wil je ontspannen en bijkomen van de mooiste dag uit je leven. Ontspannen doe je binnen de Bay of Islands, een gebied van maar liefst 144 subtropische eilanden. De eilanden zijn klein van stuk en kenmerken zich door hun ongerepte natuur, prachtige, witte stranden en het heldere water. Je kunt hier genieten van het mooie weer, zwemmen en snorkelen, vissen en ook parasailen. Op zoek naar dolfijnen? Deze vind je hier tijdens een georganiseerde boottocht. Hetzelfde geldt trouwens voor de zeehonden en pinguïns. Met wat geluk tref je er zelfs walvissen. Naast de Bay of Islands is ook het schiereiland Coromandel Peninsula een bezoek waard, wanneer je uit wilt rusten.

Unieke huwelijksreis bestemming

Wanneer je nog niet om was voor een huwelijks naar Nieuw-Zeeland, ben je dat nu vast en zeker wel! Dit unieke vakantieland zal jullie zeker doen verrassen. Natuurlijk valt er nog veel meer te zien en te ontdekken dan alleen de bovengenoemde steden en subtropische eilanden. Ook wanneer je liever zelf je eigen huwelijksreis wil boeken, is Nieuw-Zeeland de perfecte bestemming. Dus, waar wachten jullie nog op?