Direct aan het beroemde Eagle Beach ligt het zeer goed beoordeelde Manchebo Beach Resort (9,0/10). Manchebo is het enige resort in deze regio die een privé strandzone heeft voor yoga en pilates; ideaal voor de liefhebbers!

Jullie boeken nu een 9-daagse vakantie naar dit prachtige resort voor slechts €1536,- per persoon. Dit is inclusief jullie vluchten vanaf Amsterdam Schiphol Airport, de transfers en het verblijf op basis van logies. Willen jullie liever verblijven op basis van logies + ontbijt, halfpension of all inclusive? Ook dat is mogelijk bij betaling van een toeslag!

 

Manchebo Beach Resort & Spa – Eagle Beach, Aruba

Eén ding weten jullie zeker; de huwelijksreis bij het 4* Manchebo Beach Resort en Spa wordt fantastisch! Tijdens jullie verblijf kunnen jullie gebruik maken van o.a. het zwembad, het zonneterras, gratis WiFi, de restaurants (4 a la carte restaurants; o.a. een Sushi bar, een steak- & visrestaurant en meer), de bars, de wellness (Spa del Sol, direct aan het strand), de sportfaciliteiten en nog veel meer.

Voor een heerlijke cocktail kunnen jullie terecht bij de Pega Pega Bar, waar barman Ignacio de lekkerste drankjes voor jullie klaarmaakt! Een verblijf bij Manchebo Beach Resort & Spa is een ervaring!

 

>> Bekijk deze luxe Aruba aanbieding bij TUI