Voor een romantische honeymoon is Zanzibar de perfecte bestemming! Jullie boeken nu een 9-daagse honeymoon naar Zanzibar voor maar €1028,- per persoon. Deze geweldige aanbieding is inclusief de vluchten vanaf Amsterdam Schiphol Airport, de transfers en het verblijf op basis van halfpension in zeer goed beoordeeld 5* resort.

Deze aanbieding is gebaseerd op een vertrek in oktober 2018. Jullie betalen eenmalig per boeking €25,- aan boekingskosten.

 

Seacliff Resort & Spa – Zanzibar, Tanzania

In het prachtige 5 sterren resort zullen jullie een unieke huwelijksreis beleven. Tijdens jullie verblijf kunnen jullie onder andere gebruik maken van de zwembaden, het zonneterras, gratis WiFi, de bars & restaurants, de sportfaciliteiten en de wellness. Het resort ligt op slechts 10 meter afstand van de golfbaan. Ook is er een gratis shuttle service beschikbaar die jullie naar het gezellig centrum van Stone Town brengt.

Speciaal voor jullie honeymooners geeft het Seacliff Resort & Spa een massage voor twee, een seafood diner, een flesje wijn en indien mogelijk een upgrade naar het volgende kamertype! Welkom, honeymooners! Logeer je hier minimaal 5 nachten, dan geeft het Seacliff een massage voor twee, een seafood diner, flesje wijn en indien mogelijk krijg je een upgrade naar het volgende kamertype. Gefeliciteerd!

 

>> Bekijk deze fantastische Zanzibar aanbieding bij TUI