Voor een huwelijksreis per se naar het buitenland? Dat is helemaal niet nodig! Voor een mooie huwelijksreis hoef je echt niet de halve wereld af te reizen. Ook gewoon in eigen land, heb je vele mogelijkheden voor een onvergetelijke huwelijksreis. Nederland wordt als huwelijksreis bestemming steeds populairder. Dat is niet zo gek. Ons eigen landje is prachtig en heeft veel moois te bieden. En uiteraard brengt een huwelijksreis dicht bij huis verschillende voordelen met zich mee… Het is lekker makkelijk, het neemt minder tijd in beslag en je hoeft niet eerst urenlang door te brengen in een benauwd vliegtuig. En zeker niet onbelangrijk: het is een stuk goedkoper… Je bruiloft was vast en zeker ontzettend mooi, maar waarschijnlijk hing er wel een prijskaartje aan. Wat minder uitgeven aan je huwelijksreis is dan geen slecht idee.

 

Huwelijksreis in Nederland

Nee, een huwelijksreis in Nederland is zo gek nog niet! Denk bijvoorbeeld aan het boeken van een droomsuite in een luxe of bijzonder hotel in een romantische stad, zoals Maastricht. Of je boekt een leuk huisje op één van onze mooie Waddeneilanden. En wat denk je van een overnachting in een kasteeltje, een glamping-tent of luxe bungalow op de Veluwe? Een lang weekend naar een spa & wellness hotel is ook zeker geen slecht idee. Ook is het interessant om te kijken naar diverse hotelarrangementen. Vaak zijn dit pakketten met een hotelovernachtingen inclusief ontbijt, diner en eventueel nog iets extra’s. Dat is nog makkelijker, en vaak voordeliger!


Hotel arrangementen

Wist je bijvoorbeeld dat Van der Valk ook mooie (hotel) arrangementen aanbiedt? Zo is bijvoorbeeld het ‘Suite Dream Arrangement‘ een heel geschikt hotel arrangement voor een huwelijksreis in eigen land. Dit betreft een overnachting in een prachtige droomsuite mét fles champagne, een goed verzorgd ontbijt en een driegangendiner. Hier gaan jullie zeker een onvergetelijke avond tegemoet! 

Houden jullie beide van iets actiefs? Dan is het ‘Sportief-iets’ arrangement van Van der Valk een heel geschikt hotel arrangement. Naast 3 overnachtingen met ontbijt en driegangendiner, krijg je er ook nog fietsverhuur bij. Dan kun je als net getrouwd koppel de omgeving te fiets verkennen. Daar had je in eerste instantie misschien niet aan gedacht, maar het is ook zeker een leuk idee toch?

En onthoud: Uiteindelijk gaat het natuurlijk helemaal niet om de bestemming of soort overnachting, maar om het samenzijn met elkaar!