Samen in het huwelijksbootje stappen is een bijzondere ervaring. Na de mooiste dag van jullie leven, zetten jullie de liefde voort tijdens de huwelijksreis. Het vinden van een perfecte bestemming en het regelen van deze reis is een behoorlijke onderneming. Hoe je de perfecte huwelijksreis kiest en kunt financieren? Wij helpen jullie graag een handje en hebben een aantal leuke opties voor jullie verder uitgelicht.

Kies voor luxe

Een huwelijksreis maak je als het goed is maar één keer in jullie leven. Pak daarom flink uit en kies voor luxe. Kies voor ontspanning en laat je verwennen tijdens een all-inclusive-reis. Er wordt aan alles gedacht en alles is al voor jullie geregeld. Geniet van eten in het hotel, drankjes worden gebracht aan de strandstoel en eventuele uitjes worden ook helemaal voor jullie geregeld. Het is dan alleen nog maar een kwestie van kiezen waar naartoe. Kies bijvoorbeeld voor een luxe huwelijksreis naar Bali.
Hoe jullie deze reis kunnen bekostigen? Investeer in de huwelijksreis. Let bijvoorbeeld op wanneer je boekt, boek vroegtijdig en geniet van een geweldige prijs voor de reis. Natuurlijk kun je ook geld lenen voor deze unieke ervaring. Sluit een persoonlijke lening af of vraag vrienden en familie om hulp.

Rondreizen

Zijn jullie avontuurlijk ingesteld? Dan is een rondreis de beste manier om jullie huwelijk goed in te zegenen. Ga op avontuur en kom langs de mooiste plekken op aarde. Boek een georganiseerde rondreis en geniet van alle informatie voor de reis die jullie nodig hebben. Wat dachten jullie van een rondreis door Azië of Zuid-Amerika? Bekijk hier een aanbod aan unieke rondreizen.
Ga samen het avontuur aan en boek een volledig georganiseerde rondreis. Jullie hebben verder geen omkijken meer naar het plannen. Rondreizen kunnen aan de dure kant zijn. Vraag bijvoorbeeld geld als huwelijkscadeau of ga geld lenen om deze unieke reis mogelijk te maken.

Dicht in de buurt

Willen jullie liever in de buurt op huwelijksreis? Ook dan vinden jullie genoeg aanbod. Wat dachten jullie van een fly-and-drive-vakantie of van een strandvakantie in Europa? Kies voor een zonnige bestemming en vier jullie huwelijksreis aan de kust. Start de wittebroodsweken goed met een uitzicht op zee. Boek een luxe verblijf bij een vakantieoord, of een prachtig hotel. Vakanties dichter bij huis zijn in de meeste gevallen een stuk voordeliger. Zo geniet je van alle luxe, maar voor een betere prijs.
Wij raden jullie altijd aan om een huwelijksreis te maken. Vier de romantiek tijdens een unieke reis. Hebben jullie weinig tot geen budget voor een huwelijksreis? Geld lenen voor de reis kan dan een goede optie zijn. Geniet na de bruiloft van een romantische reis met alles erop en eraan.

Als het goed is trouw je maar één keer in je leven. Pak daarom uit met de huwelijksreis en geniet van alle luxe en avontuur.