Hebben jullie nog wat inspiratie nodig voor jullie huwelijksreis? Dan is dit artikel perfect voor jullie! We laten aan jullie de mooiste rondreizen voor een honeymoon zien. Er is van alles mogelijk. Jullie kunnen de gehele vakantie rondtrekken, of er voor kiezen om een deel van de vakantie te vullen met een rondreis. Lees snel verder!

| Bekijk hier alle rondreizen op Huwelijksreis Wijzer |

Rondreis Indonesië

Indonesië is één van de populairste bestemmingen voor een prachtige rondreis. Je kunt voor een rondreis langs de verschillende prachtige stranden kiezen, of ontdek het prachtige binnenland met de levendige steden. Natuurlijk kunnen jullie dit ook weer goed combineren met een strandvakantie op Bali. Enkele hoogtepunten tijdens jullie rondreis kunnen zijn: Lombok, Borobudur (wereldwonder), het 5000 meter hoge Puncak Jaya en de zwarte stranden.

Bekijk hier de mooiste rondreizen door Indonesië.

Bali-Rijstvelden

 

Rondreis Amerika

Het is een droom van velen; een rondreis door het fantastische Amerika. Je kunt natuurlijk een rondreis door heel Amerika maken. Of je maakt een keuze uit de Westkust of Oostkust van Amerika. Tijdens een rondreis door de Westkust van Amerika kun je bijvoorbeeld de steden Las Vegas en San Francisco bezoeken, of ontdek het prachtige Yosemite. Tijdens een rondreis door de Oostkust van Amerika kun je bijvoorbeeld een bezoek aan New York combineren met een strandvakantie in Miami. Alles kan!

Bekijk hier de mooiste rondreizen door de Amerikaanse Westkust en hier de verschillende rondreizen door de Oostkust.

Orlando downtown skyline panorama over Lake Eola at night with urban skyscrapers, tropic palm tree and clear sky.

 

Rondreis Australië

Steeds meer mensen hoor je over een rondreis door Australië. Het is dan ook niet zo gek dat de rondreizen door dit land zoveel populairder zijn geworden! Australië heeft zoveel verschillende steden en plekken, dat het zonde zou zijn om tijdens jullie honeymoon maar één plek te bezoeken. Zo'n verre reis maken de meeste mensen namelijk niet vaak! De leukste stops tijdens een rondreis zijn: Alice Springs (prachtige natuur), Fraser Island (grootste zandeiland van de wereld), Great Barrier Reef (een prachtige onderwaterwereld) en Whitsundays (archipel met bijzondere dieren en natuur).

Bekijk hier de mooiste rondreizen door Australië.

KONICA MINOLTA DIGITAL CAMERA