Enkele hoogtepunten tijdens jullie mogelijke rondreis door Indonesië:

  • Lombok: prachtige stranden en o.a. het paradijs van de Gili-eilanden
  • Wereldwonder Borobudur
  • Ubud: kunst en natuur
  • Afsluiting op het eiland Bali
  • Puncak Jaya (5000 meter hoog!)
  • Zwarte stranden & actieve vulkanen

Er zijn veel reisaanbieders met een breed assortiment van rondreizen. Wij hebben voor jullie de meest geschikte reisaanbieders met romantische rondreizen door Indonesië verzameld.

Jullie hebben de keuze uit verschillende rondreizen en eilanden. Ook het aantal dagen is helemaal jullie keuze bij TUI! Combineer bijvoorbeeld een rondreis met een luxe strandvakantie op Bali, alles is mogelijk!
> Bekijk de verschillende rondreizen bij TUI

 

Malediven vakantie FoxWanneer jullie op zoek zijn naar een droomvakantie die precies bij jullie past, dan hoeven jullie niet verder te zoeken. FOX biedt rondreizen aan die de mooiste plekjes van Indonesië laat zien, droom maar even weg…
> Bekijk de verschillende rondreizen van FOX

 

TenzingtravellogoKuoni heeft een zéér breed aanbod met rondreizen door Indonesië. Van culinaire reizen tot en met een flextour met chauffeur; bij Tenzing Travel vinden jullie vast en zeker een perfecte honeymoonreis!
> Bekijk de verschillende rondreizen bij Tenzing Travel

 

Van Verre logoBij VanVerre kunnen jullie per eiland kiezen voor een rondreis, of een combinatie daarvan. Een breed pakket met luxe accommodaties, prachtige hoogtepunten en natuurlijk romantiek; precies hoe een huwelijksreis hoort te zijn!
> Bekijk de verschillende rondreizen bij VanVerre

 

Bij 333Travel kunnen jullie zelf een reis samenstellen, of kiezen voor een 333Travel Individuele Rondreis. Ontdek de verlaten strandjes en de authentieke restaurantjes, een unieke rondreis voor twee!
> Bekijk de verschillende rondreizen bij 333Travel

 

Riksja Travel logoBij Riksja Travel (Indonesië Online) is het mogelijk om jullie reis zelf in te vullen. Welke eilanden, hoeveel dagen en op welke manier jullie reizen; het is helemaal jullie keuze! Een romantische droomvakantie…
> Bekijk de verschillende rondreizen bij Riksja Travel / Indonesië Online