Club Med Cherating Beach – Kamers & Verblijf

Verdeeld over vijftien gebouwen in het Hof van Eden liggen de mooiste suites voor tijdens de huwelijksreis. Club Med Cherating Beach biedt twee soorten kamers aan; ‘Club’ en ‘Suite’. De suites zijn voor julie honeymoon echter het meest geschikt. In deze mooie suites kunnen jullie ontspannen en genieten van de rust en comfort. Daarnaast kunnen jullie ’s ochtends heerlijk gebruik maken van de ontbijtservice op bed!

> Bekijk Club Med Cherating Beach Resort bij Club Med

 

Club Med Cherating Beach Resort – All Inclusive faciliteiten

Zoals gewend is bij een resort van Club Med alles tot in de puntjes verzorgd. Zo ook in het park in Maleisië. Tijdens jullie verblijf kunnen jullie All Inclusive genieten van heerlijk eten en drinken maar ook de faciliteiten en excursies!

Eten & Drinken in Club Med Cherating Beach Resort

Voor een voortreffelijke maaltijd hoeven jullie niet ver te zoeken. Op het park zijn meerdere restaurants en bars waar jullie heerlijk kunnen genieten van wat de chef-koks vers voor jullie bereiden. Al is dit een luxe diner of een fris drankje aan het zwembad, Club Med heeft voor alles gezorgd! Inbegrepen in het All Inclusive pakket zijn: ontbijt, lunch, diner, snacks & drankjes.

Sport en Ontspanning bij Club Med Cherating Beach Resort

Voor een heerlijk dagje ontspannen zitten jullie in dit resort ook goed. In Club Med Spa by Mandara kunnen jullie genieten van diverse arrangementen en schoonheidsbehandelingen. Na een heerlijke massage kunnen jullie samen een drankje in het bubbelbad drinken, hoe romantisch!

Verder zijn er nog vele andere faciliteiten:

  • Sport: badminton, basketbal, beachvolleybal, tennis, squash, kracht- en cardiotraining
  • Lessen: kooklessen, workshops, zeilen, yoga, (aqua)fitness
  • Ontspanning: jeu-de-boules, stiltezwembad, zwembad en activiteiten

Excursies vanuit Club Med Cherating Beach

In jullie All Inclusive pakket zitten ook diverse excursies inbegrepen. Een paar voorbeelden:

  • Avondmarkt
  • Dream Cruise
  • Tripje Kuala Lumpur
  • Winkelen in Kuantan

> Bekijk alle excursies

 

Reviews & Beoordelingen Club Med Cherating Beach – Maleisië

Huwelijksreis Club Med Cherating Beach HoneymoonIn de vele positieve recensies lezen we vooral dat de gasten érg positief over hun verblijf zijn. De kwaliteit van het eten, de talrijke excursies en de prachtige suites komen vaak naar voren als het gaat over positieve punten. Vele gasten adviseren pasgetrouwden dan ook zeker een bezoek te brengen aan dit prachtige resort! Kortom, niet alleen wij, maar ook zeker de gasten van Club Med Cherating Resort zijn verkocht!

 

> Bekijk Club Med Cherating Resort bij Club Med