Club Med La Palmyre Atlantique – Kamers & Verblijf

Jullie overnachten in één van de fantastische bungalows die gelegen zijn in het bos van pijnbomen en direct aan het strand. Jullie kunnen er voor kiezen om dichtbij het strand te zitten of wat dieper het bos in.

Ook kunnen jullie een keuze maken uit verschillende soorten kamers. De ‘Deluxe’ is het meest geschikt voor de huwelijksreis. Het interieur is geïnspireerd op de zee en de Franse natuur.

 

> Bekijk Club Med La Palmyre Atlantique

 

Club Med La Palmyre Atlantique – All Inclusive faciliteiten

Zoals we gewend zijn van Club Med is alles heel goed geregeld. Naast de geweldige kamers kunnen jullie gebruik maken van het heerlijke eten en drinken en natuurlijk de leuke excursies.

Eten & Drinken Club Med La Palmyre Atlantique

In totaal zijn er bij Club Med La Palmyre Atlantique drie restaurants te vinden. Geniet van de verse ingrediënten in de gerechten die de chef met liefde voor jullie bereidt. Bovendien zijn alle gerechten gastronomisch klaargemaakt.

Sport & Ontspanning bij Club Med La Palmyre Atlantique

Als jullie zin krijgen om een dagje lekker te ontspannen of iets leuks te doen dan hoeven jullie niet lang te zoeken. Club Med heeft een breed assortimenten qua sport en ontspanning!

  • Sport: boogschieten, aquafitness, fitness, pilates, fietsen, basketbal, voetbal, windsurfen, volleybal, krachttraining, tennissen, zeilen, golf, zwemlessen, kiten
  • Ontspanning: jeu de boules, tafeltennis, zwembad, festiviteiten en ontspanning

 

> Bekijk Club Med La Palmyre Atlantique

 

Excursies vanuit Club Med La Palmyre Atlantique

In jullie All Inclusive pakket zitten ook diverse excursies inbegrepen. Een paar voorbeelden:

  • De riviermonding van La Gironde
  • Dierentuin La Palmyre
  • Mortagne en het kasteel van Beaulon
  • Talmont en Meschers Sur Gironde
  • Vuurtoren van Cordouan

 

> Bekijk Club Med La Palmyre Atlantique