Zijn jullie nog op zoek naar de perfecte honeymoon? En mag het luxe aspect niet missen? Deze prachtige Aruba deal is voor jullie! Jullie boeken nu een 9-daagse huwelijksreis naar Aruba voor €1444,- per persoon. Deze goedkope aanbieding is inclusief de vluchten vanaf Amsterdam Schiphol Airport, de transfers en het verblijf op basis van all inclusive in een zeer goed beoordeeld 4* hotel (8,8/10).

De goedkoopste vertrekdata zijn in september 2018. Jullie betalen eenmalig €25,- aan boekingskosten.

 

Tamarijn Aruba All Inclusive – Druif Beach, Aruba

In dit luxe 4 sterren hotel zullen jullie ongetwijfeld gaan genieten! Met deze all inclusive formulen mogen jullie ook een duik in het zwembad van het naastgelegen Divi aruba nemen. Tijdens jullie verblijf kunnen jullie onder andere gebruik maken van drie zwembaden, het zonneterras, de WiFi, de bars, de restaurants, de sportfaciliteiten en de wellness… Bovendien ligt het hotel direct aan het paradijselijke strand en is het bruisende centrum van Oranjestad makkelijk te bereiken met het openbaar vervoer.

TIP: Maak gebruik van de gratis shuttleservice tussen Tamarijn, Divi Aruba en de Alhambra Mall & Casino voor een complete all inclusive ervaring!

 

>> Bekijk deze huwelijksreis naar Aruba bij TUI