Wie wil nou niet dat de huwelijksnacht vol romantiek zit? Maar hoe zorg je er nou voor dat het aan romantiek niet ontbreekt tijdens deze speciale nacht? Wanneer je samen rekening houdt met de onderstaande tips dan moet het vast helemaal goed komen…

 

1. De locatie

Je kunt natuurlijk thuisblijven, maar het maakt je huwelijksnacht een stuk specialer als je samen een luxe suite in duikt. Bij het boeken kun je vragen om een kamer met zachte lichten, rozenblaadjes op bed, een smaakvolle champagne en een heerlijk uitgebreid ontbijt. Hier gaat natuurlijk elk vrouwenhart sneller van kloppen en daar scoort de man natuurlijk ook flink punten mee! Een echte win-win dus… 

 

2. Verwachtingen

Het is zeker aan te raden om van tevoren het samen te hebben over hoe jij en hoe je partner jullie huwelijksdag- en nacht ongeveer voor je zien. De een kan heel andere ideeën hebben dan de ander. Compromissen maken is belangrijk in je relatie en wanneer jullie huwelijksnacht aan de verwachtingen voldoet is het hoe dan ook een succesvolle nacht!

 

3. Activiteiten

Elkaar een massage gunnen met een lekker geurende olie geven kan jullie allebei de ontspanning geven die je verdient na zo’n spannende en drukke dag. Een hotel met een eigen wellnesscenter waarin je de gehele dag na jullie huwelijk kunt relaxen is bijvoorbeeld een idee om jullie huwelijk goed te vieren. Je hoeft dan niet verder te reizen om te vertoeven in een Finse sauna of een whirlpool. Je kunt ervoor kiezen om je daar te laten masseren of een beautybehandeling te nemen. Goed uitrusten na zo'n drukke dag is natuurlijk heel belangrijk voor een fijne huwelijksnacht.

 

4. Spanning

Blijf realistisch. Neem het allemaal niet te serieus, want het zou natuurlijk kunnen dat er iets niet helemaal naar wens is. Houd het hoofd koel en probeer het op te lossen waar mogelijk. Het is logisch dat je een perfecte nacht wilt na de mooiste dag uit je leven. Het leven is alleen niet altijd perfect.

TIP! Wil jij een romantisch nachtje in een Van der Valk hotel, maar weet je niet welke? Bekijk dan eens de top 10 Van der Valk hotel aanbiedingen bij VakantieDealz!