Ben je op zoek naar de ideale plek voor jouw huwelijksreis? Denk aan het romantische Italië! Je hebt in italië heel veel prachtige plekken zoals Toscane. Toscane is een populaire bestemming voor huwelijksreizen. Dit komt doordat deze stad veel romantiek met zich meebrengt. Dit is waarom jij naar Toscane op huwelijksreis moet gaan!

 

Prachtige accommodaties

Ten eerste heb je prachtige vakantiehuizen in Toscane waar je romantisch kunt verblijven. Hebben jullie een wat minder groot budget? Ook geen probleem! Je vindt hier ook tal gezellige & romantische hotelletjes en appartementen. De gebouwen zijn vaak oud & sfeervol en hierdoor super romantisch. Dat is het fijne aan Italië en zeker aan Toscane, want juist het idyllische en soms primitieve is wat het allemaal zo romantisch maakt.  

 

Wijngaarden

In Toscane vind je heel veel wijngaarden. Je kunt zelfs verblijven aan deze wijngaarden… Super romantisch! Tip: doe een wijnproeverij en geniet van de heerlijke lokale wijn op locatie. Er zijn ook meerdere wijntours die je kunt boeken langs meerdere wijngaarden. Leer over de geschiedenis van deze prachtige wijnvelden en geniet van de goede wijn. Omdat Toscane erg veel wijngaarden telt, kun je kiezen tussen heel goed betaalbare of echt topkwaliteit wijnproeverijen. Voor elke soort wijnliefhebber wat wils dus! 

 

Prachtige uitzichten

In Toscane stikt het van de plekjes met prachtige uitzichten waar je heerlijk kunt genieten van de zonsop- of ondergang. Pak een goed wijntje erbij en geniet van het uitzicht. Denk hierbij aan gebieden met veel heuvels, schattige dorpjes, bossen, wijngaarden en natuurlijk de mooie historische huizen. Droom alvast weg naar de gedachte hoe je samen naar de ondergaande zon kijkt, terwijl je de vogeltjes hoort fluiten. 

 

Italiaans eten 

Natuurlijk kunnen we het Italiaanse eten niet vergeten. Je vindt in Toscane tal van leuke romantische restaurantjes en terrasjes waar je sfeervol kunt dineren met jouw geliefde. Kan jij die heerlijke lasagne & bruchetta al proeven? Voor velen natuurlijk nummer 1 reden om op vakantie naar Italië te gaan. En zeker bij een huwelijksreis horen romantische diners natuurlijk.

 

Geschiedenis

Toscane heeft een indrukwekkende geschiedenis met veel bezienswaardigheden. Je vindt hier veel prachtige historische gebouwen. Tip: het is handig om een auto te huren om het beste uit je reis naar Toscane te halen. 

 

Heb je al zin om naar Toscane te gaan? Met de liefde moet het in ieder geval wel goed komen in deze prachtige omgeving vol romantiek. Heel veel plezier en geniet van Toscane en van elkaar!