Amerika is een erg populaire reisbestemming, maar ook voor een geslaagde huwelijksreis zijn er erg veel mooie opties. In dit artikel geven wij jullie tips voor een geslaagde huwelijksreis naar de Verenigde Staten.

 

1. Natuurgebieden

Amerika heeft een groot aantal prachtige natuurgebieden, hierdoor valt er veel te zien tijdens de huwelijksreis. Een aantal voorbeelden van deze gebieden:

  • De Grand Canyon. Dit is waarschijnlijk het meest voor de hand liggende natuurgebied. Het is zoveel besproken, en natuurlijk met een reden. Het is een prachtig spektakel van natuurlijke erosie. De Grand Canyon bezoeken bij zonsop- of ondergang, zorgt ervoor dat je een prachtige gloed van het gesteente krijgt te zien!
  • Niagara Falls. Deze welbekende watervallen zijn natuurlijk bekend met een reden. Deze watervallen komen van drie plaatsen in de rivier naar beneden. Daarnaast kun je aan de Amerikaanse, maar ook de Canadese kant de watervallen bezoeken.

 

2. Roadtrip door Amerika

Doordat er in de VS erg veel te zien is, is een roadtrip de perfecte manier om zoveel mogelijk te zien in één keer. Dit, aansluitend met de trend van maxi-huwelijksreizen (huwelijksreizen die langer duren dan doorgaans), zorgt ervoor dat je een erg uitgebreide huwelijksreis naar Amerika kunt plannen.

Online zijn er erg veel populaire roadtrips te vinden, welke ook geschikt zijn als huwelijksreis. Tijdens deze roadtrips worden er erg veel bezienswaardigheden bezocht. Dit zorgt voor een onvergetelijke reis. Op deze manier kun je zoveel mogelijk plaatsen bezoeken als je zou willen!

 

3. Meerdere korte trips

Doordat Amerika zo groot is, kun je ook kiezen om enkele dagen/weken in een plaats te spenderen, en op deze manier verschillende plaatsen te bezoeken binnen de huwelijksreis. Zo kun je er bijvoorbeeld voor kiezen om Californië en Hawaii te bezoeken. Er zijn nog veel meer mogelijkheden, aangezien er maar liefst 51 staten zijn in Amerika. Elke staat heeft bovendien hun eigen charmes, en bezienswaardigheden. Dit maakt Amerika ook zo’n interessante vakantiebestemming, er zijn eindeloze mogelijkheden.

 

4. Grote steden

Amerika heeft natuurlijk ook erg veel grote, en bekende steden. Zo kun je ervoor kiezen om tijdens jouw huwelijksreis te reizen naar New York, of Los Angeles. Dit zijn natuurlijk erg grote, en toeristische, steden. Maar, deze hebben natuurlijk ook erg veel mooie bezienswaardigheden. Zo kun je bijvoorbeeld het bevrijdingsbeeld bekijken, maar ook de Hollywood Walk of Fame. Dit zijn eveneens erg indrukwekkende bezichtigingen.

Je zou er eventueel ook voor kunnen kiezen om naar Las Vegas te gaan. Naast de vele casino’s en entertainment, is de stad zelf ook zeker het bezoeken waard. Zo zijn de hotels al als een soort attractie opgesteld.

 

5. ESTA Reistoestemming

Kies je ervoor om jullie huwelijksreis in Amerika te laten verlopen? Dan moet je een ESTA aanvragen. De ESTA stelt je in staat om naar de VS te kunnen reizen, zonder deze toestemming wordt je op de luchthaven niet toegelaten. Zorg er daarom ook voor dat deze tijdig is aangevraagd, om zeker te zijn dat je ook daadwerkelijk op reis kunt.