Trouwen is een heel bijzondere en mooie gebeurtenis in je leven, maar het plannen ervan kost veel tijd en moeite. Des te belangrijker is het dat je tijdens je huwelijksreis volledig kunt ontspannen en uitrusten. Curaçao is een populaire bestemming onder pasgetrouwden die op zoek zijn naar een romantische en mogelijk avontuurlijke huwelijksreis en wij snappen wel waarom. Het eiland biedt talloze mooie stranden, heerlijke restaurants en activiteiten om samen met je geliefde van te genieten. Om het je gemakkelijker te maken, hebben we een lijst met tips opgesteld om ervoor te zorgen dat je het meeste uit je huwelijksreis naar Curaçao haalt.

 

Tip 1: Zoek een hotel aan het strand op Curacao

Curacao is een eiland met veel stranden, maar niet elk hotel op Curaçao heeft een eigen strand. Of je nu de Christoffelberg hebt beklommen, het eiland hebt verkend of de hele dag op de prachtige stranden van Westpunt hebt doorgebracht: niets is fijner dan het afsluiten van de dag op Curacao op het strand van je eigen hotel. Dit is niet alleen ontspannend, maar ook heel romantisch tijdens zonsondergang.

 

Tip 2: Stadstour in de Rolls Royce uit 1926 van Avila

Een leuke en vooral romantische manier om Willemstad te ontdekken is door middel van deze stadstour! Vooral bij de bruidegommen zal deze tour in de smaak vallen. Zeg nou zelf, rondrijden in een Rolls Royce uit 1926 op Curacao… Bijzonderder kan het toch eigenlijk niet worden!

 

Tip 3: Ontdek de romantische restaurants van Curacao

Liefde komt uit het hart, maar gaat door de maag! Gelukkig zijn er veel goede restaurants op Curacao. Tijdens je huwelijksreis is het niet alleen belangrijk dat het eten heerlijk smaakt, maar ook dat de setting romantisch is. Wij raden ook zeker aan om recensies van restaurants te lezen op websites als Tripadvisor. Dit helpt je om vooraf te beslissen waar je wilt eten en om teleurstelling te voorkomen. Natuurlijk kun je er altijd voor kiezen om spontaan ergens te gaan eten… Vaak ontdek je de mooiste en leukste plekjes spontaan!

 

Tip 4: Maak je huwelijksreis compleet met een spa bezoek

Of je nu kiest voor een zware training in de sportschool, een ontspannende massage op het strand of gewoon lekker achterover leunen in de jacuzzi met uitzicht op het strand, een spa biedt talloze manieren om lichaam en geest te reinigen. Na maandenlang plannen en uiteindelijk het echte trouwen kan je wel wat ontspanning gebruiken. Trakteer jezelf en je geliefde op een spabehandeling – het helpt je volledig te ontspannen.

 

Tip 5: Bezoek de mooiste plekjes van Curacao om de zonsondergang te zien

Door de vorm en ligging van het eiland kun je vanaf vele mooie plekken op het eiland de zonsondergang bewonderen. Zolang je je aan de (zuid) westkant van het eiland houdt, kun je bijna overal naar de zonsondergang kijken. Maar sommige plaatsen zijn nou eenmaal gewoon mooier dan andere.

Een van de leukste plekken om de zonsondergang te zien, is bij de Blues Bar aan het strand van het Avila Beach Hotel. Dit is de perfecte plek om te ontspannen, te genieten van een drankje en lekker eten, en het heeft de beste jazz- en bluesmuziek op de achtergrond. Ook het uitzicht vanaf Karakter is fenomenaal: de oneindige Caribische oceaan en de adembenemende zonsondergang… In één woord WOW!

Curacao is wat ons betreft de ultieme huwelijksreis bestemming en met deze 5 tips zullen zeker bijdragen en jullie onvergetelijke reis!