1 – Malediven

Malediven

De eerste twee ‘stranden' zijn geen stranden op zich, maar plekken waar de mooiste stranden zich bevinden. Wij kunnen namelijk uit al deze mooie stranden geen keuze maken… De Malediven bestaat uit een eilandengroep van ruim 1200 verschillende eilanden, waarvan 200 bewoond zijn. Ieder eiland heeft zijn eigen pareltjes, en het fijne aan de Malediven is dat je gemakkelijk meerdere stranden op één dag kunt bezoeken…

2 – Seychellen

Seychellen

Een tropische vakantie aan een wit strand en een prachtige blauwe zee… De stranden van de Seychellen verdienen duidelijk de tweede plek van mooiste stranden. De Seychellen bestaan uit meer dan 100 eilanden in de Indische Oceaan. Hier kun je prachtig duiken, snorkelen of gewoon genieten van het prachtige weer en het uitzicht…

3 – Whitsunday Islands, Australië

De foto zegt genoeg, toch? De Whitsunday Islands in Australië is een archipel, maar het meest bekende eiland is Whitsunday Eiland. Hier leven veel schildpadden en andere prachtige dieren. Het water is erg helder waardoor het een populaire plek is om te duiken.

4 – Porto Katsiki Lefkas, Griekenland

Porto Katsiki Lefkas Griekenland

In het zuiden van het eiland Lefkas, Griekenland, ligt een adembenemend strand. En dat in Europa! Je kunt het strand inmiddels goed bereiken vanuit het hele eiland, en wanneer je er bent wil je hier nooit meer weg!

5 – Lanikai Beach, Hawaii

Lanikai Beach hawaii

Lanikai Beach betekent ‘Heavenly Sea' en is een paradijselijk strand op Hawaii. Het strand is een fantastisch zandstrand met turquoise water. Weer is dit een populaire plek voor verschillende watersporten zoals surfen, duiken, snorkelen en kajakken. Wanneer je deze plek echt op zijn meest magische moment wilt meemaken moet je tijdens zonsondergang hier zijn!