Een huwelijksreis maak je vaak maar één keer in je leven mee. Het is wat anders dan een normale reis. Je bent immers pas getrouwd en viert de liefde met jouw partner. Dit maakt een huwelijksreis ontzettend bijzonder. Het is dan ook heel leuk om hier nog vaak aan terug te denken en liefdevolle herinneringen op te halen. Wil je weten hoe je dit het beste kan doen? Lees dan gauw door!

Maak een foto album van jullie huwelijksreis

Een goede manier om nog vaak terug te blikken op deze bijzondere tijd is door er een foto album van te maken. Hierin verzamel je de mooiste foto’s van jullie reis. Door ze samen te binden in een boek, pak je het album er regelmatig nog even bij. Het is een mooie en tastbare manier om deze huwelijksreis voor altijd te koesteren.

Selecteer de foto’s

Allereerst selecteer je de foto’s die je wil gebruiken. Kijk hoeveel bladzijden het album dat je wil gebruiken heeft. Je weet dan hoeveel foto’s je nodig hebt en hoe je ze kan verdelen over de pagina’s. Heb je een selectie kunnen maken, dan kan je echt aan de slag met het maken van het album.

Ontwerp het foto album

Wil je een foto album maken, dan sta je voor een keuze. Je kan dit namelijk zelf doen of je het kan online ontwerpen en laten afdrukken. Wil je het album zelf in elkaar zetten, dan koop je een leeg album en laat je jouw foto’s afdrukken. Je plakt ze vervolgens zelf op de pagina’s met behulp van fotolijm.

Maak je jouw album liever online, dan heb je wat meer ruimte voor veranderingen. Je kiest een album uit en plaatst de foto’s daar vervolgens in. Wil je de foto’s later nog bijsnijden of toch ergens anders plaatsen, dan kan dat. Niets is definitief totdat je het boek daadwerkelijk besteld en ontvangen hebt.

Versier de pagina’s

Als laatste kan je er nog voor kiezen om de pagina’s te versieren. Plaats teksten bij de foto’s om te beschrijven wat er zich afspeelt. Het zit nu nog allemaal vers in het geheugen, maar dit kan door de loop der jaren minder worden. Ook kan je aan de slag met stickers van hartjes of andere ontwerpen. Uiteraard kan je ook zelf tekeningen maken. Je kan een fotoboek helemaal zo decoreren zoals jij dat graag wilt. Het is uiteindelijk immers een foto album van jullie samen.