Komt de mooiste tijd voor jullie samen eraan en gaan jullie op huwelijksreis in januari 2019? Weten jullie alleen nog niet waarheen? In dit artikel vinden jullie de top 3 bestemmingen voor een honeymoon in januari 2019. Jullie boeken nu al een huwelijksreis met extra veel vroegboekkorting. Kijk voor de vroegboek aanbiedingen bij VakantieDealz. Zit jullie ideale huwelijksreis bestemming er niet bij of willen jullie nog meer inspiratie? Kijk dan eens bij de januari 2019 aanbiedingen van VakantieDealz.

Top 3 honeymoon bestemmingen januari 2019

Als je denkt aan een huwelijksreis denk je aan parelwitte stranden, de heldere zee en het genieten van een drankje in jullie luxe hotel met zwembad! Hieronder de 3 bestemmingen die allemaal voldoen aan de ideale huwelijksreis:

TIP: Black Friday 2018 komt er bijna aan… Boek nu extra voordelig jouw vakantie! Check direct de Black Friday TUI aanbiedingen, Black Friday KLM deals en natuurlijk ook die van Corendon

Malediven

Geniet van een duik in het kraakheldere water of geniet op het strand van de zon! Januari is een perfecte maand voor jullie huwelijksreis op de Malediven, omdat dan het hoogseizoen is met de meeste zon en minste neerslag. Het hoogseizoen loopt van december tot en met april. In januari is het gemiddeld tussen de 27 en 30 graden. Jullie kunnen kiezen voor een luxe privé-villa met eigen zwembad of voor een iets goedkopere versie in een prachtig resort direct aan zee.

Mauritius

Dit prachtige eiland in de Indische Oceaan is de perfecte bestemming voor een iets goedkopere huwelijksreis. De Malediven en de Seychellen kunnen buiten het budget vallen en dan is Mauritius een hele fijne bestemming met prachtige stranden, op en top luxe resorts en een heerlijk klimaat. De zomer op Mauritius loopt van december tot en met maart en daarom is januari een goede maand om op honeymoon te gaan naar dit tropische eiland. De temperaturen zijn dan het hoogst, maar het wordt vaak niet warmer dan 32 graden.

Seychellen

Voor wie een groter budget heeft zijn de Seychellen een droombestemming voor jullie huwelijksreis! De Seychellen bestaan uit meer dan 115 eilanden, waardoor jullie genoeg keus hebben voor een huwelijksreis. Het hele jaar is het gemiddeld 23 tot 29 graden op de Seychellen. Hierdoor is een honeymoon op de Seychellen zeer geschikt in januari. Maak kennis met de prachtige onderwaterwereld en geniet van jullie luxe verblijf in dit paradijs.