Ervaar de vrijheid van het samen op de motor rijden door de weidse landschappen van het Noord-Amerikaanse continent. Proef de legendarische cultuur die in de ogen van veel mensen symbool staat voor de ultieme vrijheid. Door te kiezen voor deze huwelijksreis, die je aangeboden wordt door Route 66 Reizen, begin je je huwelijk op spetterende wijze, door samen deze once-in-a-lifetime experience te beleven. Of je nu elk op een eigen motor gaat, of bij elkaar achterop, je zult de tijd van je leven hebben.

Route 66 biedt binnen Amerika en Canada een groot aantal bestemmingen. Daarbij kunnen jullie kiezen voor een geheel verzorgde groepsreis, waarin je je ervaringen kunt delen met andere motorliefhebbers. De ervaring leert dat je als groep gelijkgestemde motorfanaten een unieke en zorgeloze tijd beleeft, de meest prachtige plekken bezoekt en je nog nooit zo vrij hebt gevoeld. ‘Free as a bird’, zoals ze het daar zeggen. Kies de route die bij je past, de motor die je hart sneller doet kloppen en ga samen het avontuur aan!

Individuele Fly & Bike reis

Als jullie je echter volledig op elkaar willen richten en helemaal je eigen gang willen gaan, kies dan voor een individuele Fly & Bike reis. Je kunt dan zelf je route uitstippelen, je bent nergens aan gebonden en hebt alle gelegenheid om samen ten volle te genieten van deze geweldige ervaring. De combinatie van prachtige landschappen, interessante steden en die unieke cultuur die je nergens anders vindt, maken je huwelijksreis tot een belevenis die jullie nooit zullen vergeten.

Bezoek nationale parken als de Rocky Mountains, Yellowstone en Yosemite, ervaar de grootsheid van legendarische Amerikaanse landmarks als de Grand Canyon en Monument Valley en bezoek de steden die je altijd al hebt willen zien. De legendarische Route 66 helemaal afrijden, de ultieme droom van veel motorliefhebbers, behoort natuurlijk ook tot de mogelijkheden. Een meer iconische ervaring is haast niet denkbaar. Samen genieten van de ondergaande zon over de uitgestrekte woestijn, en turen langs ‘the wide open road', die symbool staat voor jullie toekomst samen.

Bekijk de site van Route 66 Reizen voor meer informatie over de mogelijkheden. Wat jullie wensen ook zijn, ook voor jullie heeft Route 66 de ideale motorreis die de perfecte aftrap vormt voor jullie verdere leven samen! Is samen op de motor door Amerika of Canada rijden voor jullie het toppunt van romantiek? Maak hier dan je droomhuwelijksreis van, geheel verzorgd door Route 66 Reizen

> Ga naar USA motorreizen voor meer informatie