EIN-DE-LIJK! Alle stress van de bruiloft zit erop en jullie zijn dan eindelijk getrouwd, het genieten kan beginnen! En wat er dan na de bruiloft volgt is uiteraard de huwelijksreis… Wat is er dan fijner dan vol op van elkaar genieten op een hagelwit strand aan een azuurblauwe zee? Hier lees je 3 redenen waarom een verre bestemming een goed idee is voor jullie honeymoon!

 

Voordeliger

Nu jullie nog even lekker met z’n tweetjes zijn is het een stuk voordeliger om nu die droomreis te maken waar je al jaren heen wilt. Of het nou een reis is naar een idyllisch tropisch eiland of een rondreis door een prachtig Aziatisch land, dit is goedkoper dan met eventuele toekomstige kids 😉 Ook is een verre reis vaak gemakkelijker te maken met z’n tweetjes dan met huilende koters die vaak niet goed reageren op de lange vliegtuigreis.

Scheelt gedoe

Bij een verre reis hoort uiteraard een vliegreis, dit betekent dat je je geen zorgen hoeft te maken over zaken als files, parkeerplaatsen en de goedkoopste autoverzekeringen. Maar los van het geregel van een autoverzekering scheelt het een hoop tijd en moeite om met het vliegtuig te reizen. Terwijl jullie reizen kunnen jullie beide gemakkelijk slapen, lezen, kletsen, wat drinken of gewoon helemaal relaxen, ideaal toch!

Once in a life-time

Ervan uitgaande dat men maar een keer trouwt, is een huwelijk een once in a life-time ervaring en dat moet gevierd worden! Jullie hebben waarschijnlijk lang gespaard voor deze reis en daarom kunnen jullie er een echte droomreis van maken. Hoe vet is het als jullie samen een nieuw land ontdekken. Nieuwe culturen, andere architectuur, bijzonder eten en ga zo maar door. Wanneer jullie thuiskomen hebben jullie samen echt iets bijzonders meegemaakt en dit kan jullie nog dichter bij elkaar brengen. Jullie zullen nog jaren napraten over jullie bijzondere huwelijksreis!