Wie ben je en wat doe je precies?

Mijn naam is Ingeborg Koedijk en ik run het privé tourbedrijf BroodenTomaat in Barcelona. Bij BroodenTomaat krijgt de Barcelona bezoeker het echte Barcelona te zien. De tours worden te voet of op de fiets gegeven met een Nederlandse privé gids.

Ben je zelf op huwelijksreis geweest? Zo ja, waarheen en hoe was dat?

Nee, maar ik heb wel mooie reizen gemaakt 😉

Wat is voor jou de ideale huwelijksreis bestemming en waarom?

Dan zou ik ver weg zijn van iedereen en alleen met mijn liefde naar Nieuw Zeeland gaan.

Wat zijn jouw ultieme tips voor een huwelijksreis naar Barcelona?

Mijn ultieme tips voor een huwelijksreis naar Barcelona zijn: een prachtige suite in een goed hotel te boeken zodat je ondergedompeld wordt in luxe. Ik zou de meest rustige plekken in de stad opzoeken zoals de Tibidabo berg waarvandaan je prachtig uitzicht hebt, het romantische en rustige Horta park en het natuurpark Collserola is ook zeker een aanrader voor een mooi moment samen. Daarbij zou ik deze dagen prachtige foto´s laten maken en zou ik een romantische honeymoon fietstocht bij ons boeken!! 😉

Wat maakt volgens jou een huwelijksreis romantisch?

Je laten verwennen door te kiezen voor luxe, om weg te zijn van iedereen en om samen te zijn op een prachtige plek.

Heb je nog andere huwelijksreis tips die we niet mogen missen?

Wanneer je in Barcelona je huwelijksreis maakt zou ik zeker prachtige activiteiten organiseren zoals een photoshoot op de Tibidabo berg, een privé wijnproeverij, een luxe diner, een picknick in het park en een privé fiets of wandeltour.

Heb je nog algemene tips voor honeymooners?

Laat alles voorbereiden met een persoon op locatie. Zo weet je zeker dat jouw huwelijksreis goed gepland is en kan het daar niet fout aan gaan! Zorg dat je alles overdacht hebt. Wat je wel en niet wilt en wat er wel en niet mogelijk is. Zo heb je nooit achteraf spijt van, o we hadden nog….

Bonus huwelijkstip voor de mannen: vrouwen zijn minder gevaarlijk met chocolade in hun mond 😉